marți, 9 martie 2010

Alaturi de camarazi!

Militarii disponibilizati din garnizoana Sibiu au decis sa se alature camarazilor lor in adevarata lupta ce se desfasoara pentru apararea demnitatii si onoarei celor ce slujesc TARA sub drapel!
Astfel,au raspuns invitatiei lansate de comitetul de initiativa peste cincizeci de ofiteri, maistri militari si subofiteri in rezerva care au participat la adunarea de constituire a Flialei 1 Sibiu a Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate(SCMD).Din partea conducerii la nivel national a SCMD a participat presedintele acestuia dl col(r)Mircea Dogaru, si dl lt. col(r)Apostol Catalin. Infiintarea filialei a fost decisa in unanimitate. Prin vot a fost desemnata conducerea filialei, astfel:presedinte-col(r)TudosieStefan; vicepresedinti:col(r) Borcan Constantin,col(r)Ionascu Leontin, cdor(r)Ivan Alexandru; secretar-col(r) Tudorica Marian Sorin.
Ne dorim ca, o data cu infiintarea Filialei Sibiu a SCMD, demersurile pentru apararea demnitatii, onoarei si drepturilor legal dobandite de militari sa aiba unul din pilonii sai de baza la Sibiu!Nu poate fi altfel pentru faptul ca Sibiul, cu institutiile de invatamant militar si cu celelalte unitati militare pe care le-a avut si inca le mai are ,constitue una din cele mai importante garnizoane ale Romaniei. Ne asumam raspunderea sa actionam in acest sens,dar nu singuri, ci intotdeauna impreuna cu colegii nostri din garnizoana Sibiu! Adresam invitatia de a ni se alatura tuturor celor care cred ca trebuie sa actionam, cu mijloace legale, dar ferm si cu demnitate pentru a ne apara drepturile castigate conform legii, dupa zeci de ani de munca si privatiuni! Nu conteaza ca unii am lucrat in armata, altii in jandarmerie, politie, SRI etc Important este sa fim uniti in apararea demnitatii, onoarei si drepturilor noastre!
Presedintele Flialei SIbiu a SCMD
col(r) Tudosie Stefan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu